Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

𝗨𝗶𝘁𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿𝘀𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱 𝘃𝗶𝘀𝗶𝗲 𝗪𝗲𝗿𝗸𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀

door | 17 september 2020 | Gemeentenieuws, Heerhugowaard, Nieuws

Afgelopen half jaar is de economie op z’n kop gezet. Waar we in februari in onze bijeenkomst over de ‘Visie werklocaties’ nog spraken over hoogconjunctuur, is het nu de onzekerheid van de economie die centraal staat. Mede daarom is inzicht in onze werklocaties in Heerhugowaard en Langedijk nog belangrijker.
Graag nodigen we je uit om op maandag 21 september van 19.30 tot 21.00 uur fysiek in ‘Heer Hugo’ (Gildestraat 2 te Heerhugowaard) of online via Zoom de concept-visie werklocaties van reacties te voorzien en mee te denken en actief mee te werken aan de uitvoeringsagenda van onze bedrijventerreinen. Meer informatie, zoals het programma, vind je op www.heerhugowaard.nl/visiewerklocaties.
𝘼𝙖𝙣𝙢𝙚𝙡𝙙𝙚𝙣
In beide gevallen, fysieke en digitale aanwezigheid, is aanmelden verplicht. Aanmelden kan t/m 20 september via het aanmeldformulier op www.heerhugowaard.nl/visiewerklocaties.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws