Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

15 januari lichtjesavond bij begraafplaats Krusemanlaan

door | 10 januari 2023 | Gemeentenieuws, Heerhugowaard, Nieuws

Samen met DELA verzorgt de gemeente op zondag 15 januari een lichtjesavond. Deze lichtjesavond vindt van 17.00 tot 19.00 uur plaats bij crematorium Waerdse Landen en de gemeentelijke begraafplaats aan de Krusemanlaan 3-5 in Heerhugowaard.

Op deze avond kunt u samen met familie en vrienden een kaars branden als mooie herinnering aan uw dierbaren. Alle hoofdpaden van de begraafplaats zijn sfeervol verlicht met fakkels. U kunt uw dierbare gedenken bij zijn of haar laatste rustplaats. Er ook een algemene gedenkplek.

Door de onverwachte, grote interesse voor de lichtjesavond is aanmelden vooraf helaas niet meer mogelijk. De organisatie wil bezoekers van de lichtjesavond de tijd en ruimte willen geven om hun dierbare rustig te gedenken. Lees meer over de lichtjesavond op de site van DELA.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws