Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

29, 30 en 31 maart barst Weidepop weer los op de Speelweide in Noord-Scharwoude

door | 31 januari 2024 | 112 regio, Cultuur, Dijk en Waard, Evenementen

29, 30 en 31 maart barst Weidepop weer los op de Speelweide in Noord-Scharwoude. Waar het vorig jaar al één groot feest was verwacht de organisatie dat het met de line up van komende editie weer minimaal zo gezellig gaat worden.

Line-up
Vrijdag zijn onder andere de toppers van Nederpop allstars weer van de partij, Zij nemen Henk Westbroek mee. De knaller van de avond is Ruth Jacott. Zij heeft haar sporen dik verdiend en zal de tent op zijn kop zetten.
Zaterdag wordt weer een lekkere Hollandse dag met onder andere Peter Beense, Henk Naber, Lyanda Karsten en Jan Smit. De man uit Volendam komt eindelijk sinds jaren weer naar het mooie Langedijk.
Zondag wordt traditiegetrouw afgetrapt met de Boerenrock van Mooi Wark. Verder komen De Woudrukkers optreden en wordt er afgesloten met een knaller, maar deze blijft nog even geheim.

Kaarverkoop:
De kaartverkoop is al in volle gang en alle Early Bird kaarten zijn bijna uitverkocht.
Kaarten verkrijgbaar via www.weide-pop.nl

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws