Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

5 AANHOUDINGEN NA WONINGOVERVAL

door | 7 januari 2024 | 112 Politie, 112 regio, Dijk en Waard, Heerhugowaard

Zaterdagavond, even voor 23.00 uur, kwam de melding binnen bij de politie dat er meerdere verdachten de woning waren binnengedrongen. In de woning waren meerdere bewoners aanwezig, waaronder minderjarigen. Bij de overval is 1 bewoner gewond geraakt.

Op basis van de melding hebben de politie-eenheden in de omgeving een onderzoek ingesteld. Omwonenden hebben de politie geholpen door de vluchtrichting aan te geven. De vijf verdachten, onder meer voorzien van bivakmutsen, zijn op diverse plekken in de omgeving aangehouden. Zij waren onder meer gevlucht via het Frida Catsland en via het water. Bij de aanhoudingen zijn door de politie meerdere waarschuwingsschoten gelost.

GETUIGEN – BEELDEN

De politie is gebaat bij getuigen van de overval en beelden van de overval en vluchtroute. U kunt deze beelden uploaden via het het tipformulier onder vermelding van 2024004534.

Er zijn diverse goederen verband houdend met de overval aangetroffen en inbeslaggenomen. De verdachten zitten in beperkingen, daarom worden er verder geen mededelingen over hun identiteit gedaan.

#hhw247 #politieheerhugowaard #woningoverval

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws