Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Alles is ingestort bij Stammis Horeca Verhuur

door | 13 juli 2020 | Heerhugowaard

“Op 12 maart is alles ingestort”. Arjan Groen van Stammis Horeca Verhuur vertelt wethouders Bert Fintelman en Monique Stam over de impact van de coronacrisis op het bedrijf. Stammis levert materiaal en mensen voor feesten en gelegenheden. Een markt die tijdens de coronacrisis erg beperkt is. “Je gaat nadenken wat je met je materiaal kunt doen binnen de anderhalve meter, maar dat is weinig.”

De omzet van Stammis is de afgelopen maanden met bijna 90 procent gedaald. De versoepelde maatregelen per 1 juli leveren het bedrijf niets op.

𝐂𝐨𝐥𝐥𝐞𝐠𝐞𝐅𝐢𝐞𝐭𝐬𝐭𝐨𝐮𝐫 – Onze burgemeester en vier wethouders gingen afgelopen week op bezoek bij verschillende ondernemers en organisaties om te horen hoe het hen nu vergaat in deze coronatijd.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws