Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Annet Doesburg nieuwe gemeentesecretaris van Dijk en Waard

door | 22 februari 2022 | Gemeentenieuws, Langedijk

Annet Doesburg start per 1 april 2022 als gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Dijk en Waard. Zij volgt Erik Annaert op, die de functie vanaf 1 januari 2022 heeft vervuld.
Doesburg wordt als gemeentesecretaris eerste adviseur van het college van B&W en als directeur eindverantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie. Momenteel werkt zij in diezelfde functie voor de gemeente Waadhoeke, in het noordwesten van Friesland.

Het college van Dijk en Waard kijkt uit naar de komst van Doesburg. Wethouder Personeel en Organisatieontwikkeling, John Does: “Annet heeft in fusiegemeente Waadhoeke laten zien voor verbinding te zorgen. En een gemeentelijke organisatie te ontwikkelen die slagvaardig en dienstverlenend is. Daarnaast heeft ze bewezen een bevlogen partner te zijn in regionale samenwerking. Ervaringen die ook voor Dijk en Waard van grote waarde zijn.”

Sinds 2017 is Doesburg gemeentesecretaris/algemeen directeur van de fusiegemeente Waadhoeke. Eerder werkte zij in verschillende directiefuncties bij de gemeente Amsterdam. Annet Doesburg: “Ik bracht mijn jeugd door in Langedijk en Heerhugowaard en bewaar daar mooie herinneringen aan. Het lijkt me geweldig om met mijn opgedane ervaring bij te dragen aan deze mooie groeistap van Dijk en Waard.”

De functie van gemeentesecretaris is de afgelopen periode vervuld door Erik Annaert. Annaert pakt per 1 april zijn functie als directeur Ruimte in de gemeente Dijk en Waard weer op.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws