Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Annette Groot treedt af als wethouder van Dijk en Waard

door | 5 december 2023 | Dijk en Waard, Gemeentenieuws

Wethouder Annette Groot heeft vandaag haar ontslag aangeboden als wethouder van Dijk en Waard. Het college van B&W, de gemeenteraad en haar fractie zijn daarover geïnformeerd. Annette Groot treedt af per 1 januari 2024.

Annette Groot: “Ik vind het ontzettend jammer om te stoppen, maar ik kies nu voor mijn gezondheid. Wethouder zijn is een voorrecht, maar de verhouding tussen werk en privé begint nu effect te hebben op mijn gezondheid, dus moet ik verstandig zijn. Voor mezelf, maar ook voor het college, de gemeenteraad en de partij, want ook die verdienen iemand die zich 100% kan inzetten.”

Annette Groot is al lange tijd actief in de lokale politiek. Eerst jarenlang als raadslid en wethouder in de gemeente Heerhugowaard, na de fusie als wethouder in de nieuwe gemeente Dijk en Waard.

Ze heeft als raadslid en wethouder een grote bijdrage geleverd aan de lokale samenleving. Als wethouder hield ze zich onder andere bezig met grote onderwerpen op het gebied van welzijn, openbare ruimte, klimaatadaptatie en recreatie en was verbonden aan grote woningbouwprojecten als De Draai.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws