Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Autobrand Rhodoniet Heerhugowaard (vermoedelijk brandstichting)

door | 13 januari 2024 | 112 Politie, 112 regio, Dijk en Waard, Heerhugowaard

Op de rhodoniet in Heerhugowaard heeft vrijdag nacht een autobrand plaatsgevonden in de woonwijk. Een auto is daar vermoedelijk door brandstichting in brand gestoken. De brandweer was snel terplaatse maar kon de auto niet meer redden. De politie is op zoek naar camerabeelden in de straat om te kijken of ze eventuele daders nog te pakken kunnen krijgen.
Heerhugowaard: Vrijdagnacht rond half 1 heeft er op de Rhodoniet een autobrand plaatsgevonden in de woonwijk. De brandweer was snel terplaatse om de brand te blussen maar de wagen is niet meer te redden wegens ernstige schade.
De politie is meteen met onderzoek begonnen en is op zoek naar camera beelden om te kijken of er daders van de vermoedelijke brandstichting op beelden staan.
De wagen zal door een berger worden weggehaald.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws