Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Bakkerij Jonker Failliet

door | 8 december 2022 | Nieuws

Bakkerij Jonker stopt ermee. De bakker met vestigingen in onder meer Alkmaar, Heerhugowaard, Broek op Langedijk en Zuid-Scharwoude liet dinsdagmiddag via sociale media weten failliet te zijn.

“De directie heeft vrijdag faillissement aangevraagd en vanochtend is dit werkelijkheid geworden”, staat te lezen op Facebook. “We hebben ons personeel ingelicht en na dit verschrikkelijke bericht zijn ze weer gaan bakken. Zo konden de winkeldeuren vanochtend toch open.” Volgens het Facebookbericht zal de curator dinsdagmiddag bepalen wat de vervolgstappen zullen zijn voor het failliete bedrijf.

Bakkerij Jonker is niet de eerste bakker die dit jaar bekend heeft gemaakt te stoppen. Ruim een maand geleden meldde Bakkerij Bakker, met winkels in Schoorl, Groet en Noord-Scharwoude, al dat de ovens van het ambachtelijke familiebedrijf uit gaan. “We zijn er ziek van”, zei eigenaar Paul Bakker toen in een korte reactie. “De kosten zijn met tachtig procent gestegen.”
Bron: Noordkop centraal

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws