Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Balie van Het Sociaalplein vanaf 1 oktober open

door | 28 september 2020 | Gemeentenieuws, Heerhugowaard

Vanaf maandag 28 september kunt u telefonisch of per mail weer een afspraak maken voor een fysiek bezoek langs Het Sociaalplein. Vanaf 1 oktober start de baliedienst. U kunt alleen op afspraak langskomen op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak mailt u naar hetsociaalplein@heerhugowaard.nl of bel 14 072 en kies ‘Heerhugowaard’. De afspraken vinden plaats op het gemeentehuis in de spreekkamer van Het Sociaalplein, waarbij de RIVM richtlijnen worden gehanteerd. Dat betekent dat medewerkers 1,5 meter afstand houden en zij u verwelkomen met een glimlach, zonder handdruk.

Het Sociaalplein in de centrale hal van het gemeentehuis blijft tot nader bericht gesloten.

Onder voorbehoud

Het Sociaalplein was tijdelijk gesloten vanwege de coronamaatregelen. De heropening van het fysieke Sociaalplein op 1 oktober is onder voorbehoud van eventuele nieuwe besluiten vanuit het Kabinet die gevolgen hebben voor Het Sociaalplein.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws