Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Bedrijf van de week Autoservice Langedijk

door | 2 september 2020 | Geen categorie

Afgelopen week ben ik redacteur van Dijk en Waard Nieuws op bezoek geweest bij Autoservice Langedijk om eens een kijkje te nemen hoe het er hier aan toe gaat.

Ik kwam aan en werd meteen vriendelijk ontvangen door Renzo Roede. Na eerst een lekker bakkie cappuccino te hebben gedronken heb ik aan Renzo gevraagd hoelang hij al bezig is als garage in Broek op Langedijk.

Autoservice Langedijk is gestart in december 2008 en heeft zich in de jaren gespecialiseerd in campers. Speciaal voor het camperonderhoud heeft hij een verlengde brug om de campers te kunnen repareren, ook zijn er verhoogde spanten in het bedrijf in verband met de hoogte van de campers.

De campers worden meestal maar in een aantal maanden van het jaar onderhouden en dat is meestal voor dat de vakanties beginnen en uiteraard ook na terugkomst van vakantie.

Heel vaak kom het voor dat de campereigenaren diesel in plaats van water in de watertank gooien, dit komt omdat de vulgaten vlak bij elkaar zitten. Autoservice Langedijk is in Nederland de vertegenwoordiger van Diesolan, dit is een product die de watertank en kranen weer perfect schoonmaakt. Het schoonmaken van de tank vereist wel een beetje knowhow want er zijn meerdere stappen nodig om het grondig schoon te maken. Autoservice Langedijk help u graag.

Autoservice Langedijk is aangesloten bij de Bovag dus u kunt erop vertrouwen dat ze een goede service verlenen. Ook voor APK keuringen kunt u bij Autoservice Langedijk terecht een keuring kost slechts € 29,95 ook voor de camper maar dat is dan € 80 inclusief roetmeting.

Al met al is het een aanrader om eens langs te gaan bij Autoservice Langedijk.

 

 

 

 

 

 

 

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws