Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Beka Beplating Heerhugowaard


DAK- EN GEVELBEPLATING

Geef uw bedrijf de juiste uitstraling.

Op zoek naar een nieuw dak of nieuwe gevel? Kies voor dak- en gevelbeplating van BEKA. Met onze ruime ervaring met dak- en gevelbeplating informeren wij u graag over de verschillende mogelijkheden. Samen met u vormen we een passende uitstraling van het pand.

EEN NIEUW DAK ZONDER ZORGEN

HET VERVANGEN VAN EEN (ASBESTHOUDEND) DAK VOLLEDIG IN VERTROUWDE HANDEN.
BEKA Beplating is gespecialiseerd in de montage en renovatie van dak-/gevelbeplating en golfplaten. Samen kijken we naar de juiste afwerking voor uw bedrijfspand of woning. Wij leveren en plaatsen beplating in verschillende materialen en vele kleuren. Zo kunnen eigenschappen als de isolatiewaarde, brandveiligheid en de duurzaamheid een grote rol spelen in de keuze voor beplating. Door een eventuele combinatie van verschillende materialen bereiken we een optimaal resultaat als het gaat om functionaliteit en prijsniveau. We denken graag met u mee.

 De beplating monteren wij zelf, dit heeft grote voordelen. Zo heeft u tijdens de looptijd van het project te maken met één vast aanspreekpunt. Van offerte tot montage en oplevering op de bouw. De korte lijnen en snelle communicatie maken dat een project soepeler en sneller verloopt.

Is er sprake van asbest? Geen probleem! Wij verzorgen het hele traject, de inventarisatie, sanering, en de montage van de nieuwe beplating. BEKA Beplating werkt alleen met vaste betrouwbare partners voor de asbestinventarisatie en de sanering. Ook werken we met vaste leveranciers voor de beplating.

Kortom voor het leveren en/of monteren van dak- en gevelbeplating bent u bij BEKA Beplating aan het juiste adres!