Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Dirk Oelius Engineering Heiloo

Schuine Hondsbosschelaan 30, 1851 HP Heiloo, Nederland

Over Dirk Oelius Engineering

In januari 2014 voor mezelf begonnen als tekenaar / modelleur van elektrotechnische installatie.

Begonnen als tekenaar bij een installateur kwam daarna snel de volgende opdracht. Het modelleren van de parkeergarage (nieuwbouw en renovatie) van Hoog Catharijne in Utrecht.

Gevolgd door het uitwerken van de verdeelkasten van de penitentiaire inrichting Zaanstad. Dit geheel in Stabicad. Het probleem was dat het project in Revit werd uitgewerkt en de kasten in autocad. Dit betekende dat ik alle gegevens uit het model moest halen en moest invoeren in stabicad.

Het opnemen van de TI-installaties van een pand in Amsterdam was een hele klus. De tekeningen waren bij een faillissement van een gebruiker in de oud papierbak terecht gekomen.

In de afgelopen jaren heb ik aan diverse projecten mogen werken via een installateur.

Op dit moment werk ik aan het DO maken van het station Zuid en het opnemen en digitaliseren van gemalen van de gemeente Zaanstad

Wilt u meer weten neem dan hier contact op:

Contact

Diploma’s / Kennis

Ik beschik o.a. over de volgende diploma’s en certificaten.

  • Revit
  • Inspecteur NEN 3140
  • CVA-VOL

Ik heb kennis van:

  • Stabiplan software
  • Office
  • Civil3D
  • Infraworks

Als technisch tekenaar kan ik voor u technische installaties modeleren en tekenen. Voor zowel werktuigbouwkundige, electrotechnische tekeningen als werktuigkundige tekeneningen kunt u bij mij terecht.

Ik ondersteun bijvoorbeeld aan ontwerp-, teken- en engineersafdelingen van organisaties bij het tekenen en ontwerpen. En voor eigenaren van gebouwen kan ik de technische installaties tekenen en de bestaande documentatie bijwerken, zodat u bij inspecties altijd over de juiste gegevens beschikt. Voor productiebedrijven kan ik controleren of de technische documentatie compleet en up-to-date is. Ik kan dat bij u op locatie doen of achter mijn eigen bureau.