Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Jan Tabacco & Pasfotocentrale in Zuid-Scharwoude is een authentieke tabakshop met een zeer uitgebreid assortiment aan genotsmiddelen. Een winkel waar de winkelbediende nog verstand van zijn producten heeft. Eigenaar en tevens winkelbediende is Jan Schoenmaker. Gedurende alle openingstijden kunt u Jan vinden in zijn shop, waar hij u graag advies geeft als u er zelf niet uit komt.

U koopt bij Jan uw dagelijkse krant, rookwaar en kansspelen. Wenskaarten, snoepgoed, gekoelde frisdranken en natuurlijk de professionele pasfoto die binnen 5 minuten gereed is. Parkeren kunt u voor de deur.

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 10.30 tot 17.30 uur (en soms tot 18.00 uur)
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

ROOKWAREN

Jan Tabacco biedt een breed assortiment op het gebied van rookwaren. Sigaretten, sigaren, pijptabak, aanstekers. Vele merken staan voor u uitgestald in de winkel. Geeft u eens een speciale sigaar cadeau! Heeft u de ” Longfilter” al eens geprobeerd?

Liever vapen, dampen ofwel elektrisch roken? Alles op gebied van de elektronische sigaret kunt u in deze winkel vinden. E-liquid (nicotinevloeistof) heeft Jan in diverse smaken. Liever een vape zonder nicotine? Laat u informeren!

U koopt liever in de Supermarkt. Wen er maar vast aan dat dit binnenkort misschien niet meer mogelijk is. De regels hiervoor gaan veranderen.” Hier leest u waarom.” Kortom, de tabak-speciaalzaak wordt belangrijker dan u denkt.

KANSSPELEN

Meedoen aan een kansspel van bijvoorbeeld Lotto, Toto, Staatsloterij of ander kansspel. In mijn shop verkoop ik loten te kust en te keur.
Zin om direct te krassen? Dat kan gewoon, neemt u rustig plaats aan de speciale krastafel in de shop.

We hebben zeker meer dan 15 soorten krasloten. Leuk voor uzelf of als cadeau suggestie.

PASFOTO’S

Pasfoto’s van Pasfotocentrale zijn voor gebruik op paspoort, ID, visum, rijbewijs en andere documenten waar nodig. Ze voldoen aan de wettelijke eisen. Niet alle Langedijker pasfotografen voldoen aan de wettelijke normen (Fotomatrix Model 2020), dus let goed op waar u binnen stapt.

Uw pasfoto is binnen 5 minuten gereed. Uiteraard kunt u rustig de tijd nemen om uzelf voor te bereiden. Ik krijg goede reacties op de resultaten, dus dit kunstje heb ik goed onder de knie.

U kunt vooraf al helpen om het beste resultaat te behalen.
Tip 1: Trek GEEN grijze zwart of witte bovenkleding aan.
Tip 2: Heeft u brilglazen die automatisch donker kleuren bij meer licht? Berg de bril dan voortijdig op een donkere plaats op zodat de glazen wat lichter worden.

Bij Pasfotocentrale kunt u gratis voor de deur parkeren, dus u bent echt binnen 5 minuten weer op pad. Wie doet mij dat na?

Zie ik u binnenkort?

OIP.jpg
 Dorpsstraat 397, 1722 EG Zuid-Scharwoude, Nederland
 0226 312 716
 06 4343 1300