Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

T.B.&S. B.V. Sint Pancras

Vronermeerweg 1, 1834 AX Sint Pancras, Nederland

Alles begon op de eerste tuinbouwveiling in Holland: de Broeker Veiling

Het telen van kool vindt zijn oorsprong al meer dan 100 jaar geleden. Verschillende families verbouwden de gewassen die als een van de eerste groenten werden verhandeld op de Broekerveiling. Sinds de jaren ’90 is de spitskool op de markt gekomen, ons specialisme.

In het jaar 2000 is TB&S gefuseerd met de kennis en mensen van twee familiebedrijven. De organisatie heeft voornamelijk oog voor innovaties in de groenteteelt. We werken samen met de beste veredelaars en hebben onze blik op de toekomst. Daarvoor houden we onder andere de ontwikkelingen op internationale markten in de gaten.

Onze missie?

Iedereen aan de spitskool krijgen natuurlijk, en dat lijkt te lukken. We zijn al geruime tijd marktleider in Europa, maar er zijn nog genoeg consumenten die over kunnen naar de speciale smaak van spitskool.

Hoe wij dit doen?

Door altijd uitstekende kwaliteit te leveren en flexibel te zijn naar onze partners om hun wensen te vervullen.

Het best in spitskool, maar ook goed in andere groenten

TB&S is gespecialiseerd in de teelt van spitskool en paarse spitskool. Ook de lekkerste witte kool, rode kool, chinese kool, paksoi en flespompoenen zijn bij ons verkrijgbaar.

Een jaar geleden is TB&S begonnen met een variant van de spitskool, de savooie spitskool. Interesse gekregen? Informeer naar de mogelijkheden.

Het belangrijkst: de beschikbaarheid

Onze spitskool is het hele jaar door beschikbaar! Elke dag werken we hard om aan alle vraag van onze klanten te kunnen voldoen, 365 dagen per jaar. Dit is wat TB&S absoluut onderscheidt op de markt. Door te werken met 600 hectare landbouwgrond in Nederland en Portugal, een uitgekiemd opslagsysteem en vooral de keuze voor sterke rassen zijn we bij TB&S niet volledig afhankelijk van de seizoenen. Ook de andere groenten die we telen proberen we u het grootste deel van het jaar aan te bieden.