Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

VDS Fietsservice Heerhugowaard

Rosa Spierplantsoen 109, 1705 KV Heerhugowaard, Nederland

VDS Fietsservice

Als een voordelige éénmanszaak staan we bekend om onze klantgerichtheid, expertise en aantrekkelijke kortingen op fietsonderdelen. Met onze uitgebreide diensten en flexibele openingstijden zorgen we ervoor dat jouw fiets in optimale staat verkeert. Vertrouw op VDS Fietsservice voor al je fietsbehoeften. Bel ons nu om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Voordelige en Klantgerichte Fietsenmaker in Heerhugowaard

Op zoek naar een betrouwbare en klantgerichte fietsenmaker in Heerhugowaard? Maak kennis met VDS Fietsservice, dé specialist op het gebied van fietsreparatie en onderhoud. Als een voordelige éénmanszaak zijn wij gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van fietsen, elektrische fietsen en bakfietsen. Met onze expertise en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft.

Neem contact op

Professionele Diensten voor Jouw Fiets

Bij VDS Fietsservice bieden we een breed scala aan diensten om aan al jouw fietsbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, het vervangen en vernieuwen van onderdelen of het oplossen van specifieke problemen, onze ervaren fietsenmaker staat voor je klaar. We zorgen ervoor dat je fiets perfect wordt gesmeerd, afgesteld en gerepareerd, zodat je altijd comfortabel en veilig kunt rijden. Met speciale expertise in elektrische fietsen en bakfietsen kunnen we ook zorgen voor de nodige reparaties en onderhoud van deze specifieke modellen.

Over ons

Voordelig en klantgerichte één-manszaak voor fietsenreparatie en onderhoud.

Onderhoudsbeurt (smeren en afstellen)

Vervangen en vernieuwen van onderdelen van uw fiets

Verkoop fietsonderdelen