Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

YUME hairspa

Dorpsstraat 727, 1724 NL Oudkarspel, Nederland

Yume hairspa is opgestart in 2023 en staat bekend om de heerlijke, rustgevende plek om even helemaal tot jezelf te komen. Yume betekent letterlijk : ’ dromen’ in het Japans en dat is ook echt waar de spa voor staat.

Bij Yume word vooral de Filosofie Wu- Wei meegegeven aan u als klant. Een van de belangrijkste principes binnen het Taoïsme is het ‘wu wei’, wat letterlijk ‘niet doen’ betekent. Dat ‘niet doen’ is niet hetzelfde als ‘niets doen’, het betekent geen traagheid, luiheid, laissez-faire of onverschilligheid. ‘Doen’ heeft meer de betekenis ‘overmatig doen’, ‘ingrijpen’ of ‘forceren’. ‘Wu wei’ of ‘niet doen’ betekent dus niets overmatigs doen, niets forceren of niet ingrijpen in de natuurlijke loop der dingen.

In de spa zijn we vooral bezig met innerlijke rust en tegelijkertijd met de haar en hoofdhuid . Geniet van de verschillende behandelingen en verschillende soorten kruiden en essentiële oliën die er gebruikt worden. Bij Yume beginnen we met het bekijken van de hoofdhuid en de structuur van het haar. Vervolgens wordt de behandeling natuurlijk aangepast op basis wat uw haar en hoofdhuid nodig heeft. Uw haar wordt grondig gereinigd en gestoomd en daarna word uw hoofdhuid en nek heerlijk gemasseerd.

U eindigt de behandeling met een lekker kopje thee en even een ontspannen moment om de etherische oliën en alle andere benodigdheden in rust te bekijken en of aan te schaffen.

Onze producten

L’ANZA Healing Haircare is een vooraanstaand merk in de haarverzorgingsindustrie dat uitblinkt vanwege verschillende redenen:

Geavanceerde Formules: L’ANZA maakt gebruik van geavanceerde formules die zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en natuurlijke ingrediënten om haarproblemen effectief aan te pakken.
Keratin Healing System: Het merk staat bekend om zijn Keratin Healing System, een gepatenteerde technologie die helpt bij het herstellen en versterken van beschadigd haar.
Natuurlijke Ingrediënten: L’ANZA gebruikt hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, zoals botanische extracten en essentiële oliën, die bekend staan om hun helende eigenschappen voor het haar.
Uitgebreide Productlijnen: Het merk biedt diverse productlijnen die zijn ontworpen voor verschillende haartypes en -behoeften, waardoor klanten de juiste producten kunnen vinden voor hun specifieke haarproblemen.
Dierproefvrij: L’ANZA hecht waarde aan ethische praktijken en voert geen dierproeven uit voor hun producten.
Professionele Erkenning: Veel professionele kappers en stylisten vertrouwen op L’ANZA-producten vanwege hun salonkwaliteit en effectiviteit.

Kortom, L’ANZA Healing Haircare staat hoog aangeschreven vanwege zijn wetenschappelijk onderbouwde producten met natuurlijke ingrediënten, die helpen bij het herstellen en versterken van het haar. Dit maakt het merk populair bij zowel professionals als consumenten.

Onze behandelingen

Hibiscus treatment

Duur behandeling: 75 min Tarief: €75,00

Waan je in een oase van rust met de heerlijke hibiscus treatment. Dit is de basis treatment van Yume hairspa. Bij deze treatment word je heerlijk ontspannen gewassen met de welness lijn van L’anza. Dit word vervolgd met de massage. Er word gebruik gemaakt van heerlijke producten van L’anza en etherische oliën die jouw haar op dit moment nodig heeft. De producten van l’anza zijn 100% vegan, natuurlijk, organisch etcetera. Dit is een persoonlijk treatment dus iedereen ervaart een andere oase van rust, relaxing en ingrediënten. Het haar word na de treatment alleen droog geföhnd en niet in model. Geschikt voor alle haartypes. ! Let op ! Dit is op een andere locatie dan de Hairsalon. De info van locatie staat in de bevestigingsmail.

Rose treatment

Duur behandeling: 95 min Tarief: €95,00

Waan je in een oase van rust met de heerlijke rose treatment. Dit is de luxe treatment van Yume hairspa . Bij deze treatment beginnen we met een scalp analyse en word er gekeken wat jouw hoofdhuid op dit moment nodig heeft. Daarna word je heerlijk ontspannen gewassen en word de l’anza ultimate treatment uitgevoerd. Daarna vervolgd de ontspannen massage. De l’anza ultimate treatment bestaat uit 3 stappen die jouw haar voeden met de juiste ingrediënten. Dit word bepaald met een rektest die word uitgevoerd. Er word gebruik gemaakt van heerlijke producten van L’anza en etherische oliën die jouw haar op dit moment nodig heeft. De producten van l’anza zijn 100% vegan, natuurlijk, organisch etcetera. . Dit is een persoonlijk treatment dus iedereen ervaart een andere oase van rust, relaxing en ingrediënten. Het haar word na de treatment alleen droog geföhnd en niet in model. Geschikt voor alle haartypes. ! Let op ! Dit is op een andere locatie dan de Hairsalon. De info van locatie staat in de bevestigingsmail.

 

Wat zijn de voordelen van een hairspa?

  • Verbetering van droge of vette hoofdhuid.
  • Alle onzuiverheden worden diep gereinigd.
  • Stress- relieved.
  • Ondersteuning van de hoofdhuid.
  • Verbeterd en stimuleert de haargroei.

Je kunt onze salon vinden op:
Dorpsstraat 727, 1724 NL
te Oudkarspel

Je kunt ons bereiken via:
+31 6 57844211
info@shearonrubyhairsalon.nl