Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

BEWEGEN IS MEER DAN SPORTEN ALLEEN!

door | 19 oktober 2020 | Gemeentenieuws, Heerhugowaard, Langedijk

Is deelnemen aan de maatschappij voor jou een hele uitdaging, door bijvoorbeeld chronische pijnklachten of langdurige werkloosheid? Dan kan het IkSTART-programma je mogelijk helpen om in letterlijk en figuurlijk beweging te komen.

IkSTART is een project van Stichting Sport-Z in samenwerking met Halte Werk, waarbij deelnemers door middel van sport en bewegen toewerken naar vooraf gestelde persoonlijke doelen en weer meer participeren in de maatschappij. Binnen IkSTART volg je een persoonlijk traject en ga je aan de hand van beweegprogramma’s op maat aan de slag.

Hierbij wordt voornamelijk ingezet op vaardigheden die jij (verder) moet ontwikkelen en die bijdragen aan het verhogen van jouw participatiegraad. Interesse? Ga naar www.sport-z.org/ikstart en laat je gegevens achter. Lees op de site ook het succesverhaal van Sully.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws