Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Bijzondere logés OBS De Hasselbraam

door | 4 december 2020 | Heerhugowaard

Vanochtend wachtte de leerlingen van OBS De Hasselbraam een bijzondere verrassing. Sinterklaas en Pieten zaten in school te ontbijten en wat bleek, zij hadden ook gelogeerd op school.

De Pieten deden dit de afgelopen weken ook al zo af en toe en aangezien Sint nu in de buurt moest zijn, leek het hem ook handig. Normaal gesproken komen Sinterklaas en Pieten altijd groots aan bij De Hasselbraam, een feest op het plein voor zowel kinderen als hun ouders/verzorgers.

Ondanks dat het feest dit jaar anders was, was er één ding heel vertrouwd. Sinterklaas had voor iedereen een kadootje mee. De leerlingen hebben genoten van het Sinterklaasfeest, dat zo mogelijk nog specialer was dan andere jaren.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws