Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Bingo met een knipoog.

door | 18 september 2020 | Nieuws, Regio nieuws

Door de corona is de grootste klap toch wel gevallen in de horeca. Naar aanleiding daarvan heeft volkszanger Patrickk in samenwerking met de Scharrelboet de volgende formule in het leven geroepen en wel “ Bingo met een knipoog”.

Aanstaande vrijdag is er weer de Knipoogbingoshow. Wij maker er weer een feestelijke avond van. Kom naar de Knipoogbingoshow!!!

Wat gaan we die avond doen? Natuurlijk de bingo, maak kans op grappige en leuke prijzen. De tombola is er maak kans op een extra prijs. Zanger en entertainer Patrickk zingt en klets de avond aan elkaar. We doen hoedje op, hoedje af. Word jij de showkoning of showkoningin van de avond? En nog veel meer!!

Het thema is show deze maand. En natuurlijk is de bingo coronaproef!!!!! De Knipoogshowbingo wordt gehouden in de Polderij in Anna Paulowna. Kaarten kosten € 19,95 en bestel je online , bij de Scharrelboet of in de feestwinkel aan de molenvaart 17a Anna Paulowna.

Heb je al zin gekregen? Bestel snel je kaarten en wij gaan je zeker zien vrijdagavond de 18e september in de Polderij.

Kan je op de 18e niet? Op 16 oktober is er de Tiroler Knipoogbingoshow en op 30 oktober is er de Griezel Halloween Knipoogbingoshow. Bestel je kaarten via onderstaande link!

www.descharrelboet.nl/webwinkel/themafeesten

 

 

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws