Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Boodschappenvrijwilligers gezocht Heerhugowaard

door | 8 juni 2020 | Heerhugowaard, Regio nieuws

Wonen Plus Welzijn Heerhugowaard is op zoek naar vrijwilligers die het aanspreekt boodschappen te doen voor abonnees. Op dinsdag of woensdag worden de lijsten opgehaald, waarna de mensen op donderdag de boodschappen ontvangen. Twee personen doen boodschappen voor maximaal vier abonnees.

Wonen Plus Welzijn helpt ouderen en mensen in een kwetsbare situatie langer zelfstandig thuis te wonen, door middel van het verlenen van praktische diensten. Abonnees kunnen contact opnemen met het servicepunt om een praktische dienst aan te vragen. Denk hierbij aan vervoer naar ziekenhuis, een tuinklus, boodschappen of een klusje in huis. Als vrijwilliger van de boodschappendienst is het belangrijk goed te kunnen omgaan met mensen en samen te kunnen werken met de andere (vrijwillige) collega’s.

Enthousiast geworden na het lezen van deze oproep? Om deel uit te maken van deze inspirerende groep, graag een bericht sturen met uw naam, adres en telefoonnummer naar: heerhugowaard@wonenpluswelzijn.nl. Of vraag meer informatie via het telefoonnummer van servicepunt Wonen Plus Welzijn Heerhugowaard: tel. 072-5717170 (tussen 09.00 en 12.00 uur).

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws