Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Brandweer onthaalt zaterdag 7 maart hun nieuwe brandweerwagen

door | 3 maart 2020 | Alkmaar, Regio nieuws

Zaterdag 7 maart om 15.00 uur zullen de vrijwilligers van brandweerpost Bergen hun nieuwe indrukwekkende blusvoertuig officieel in dienst nemen. Je bent van harte welkom de feestelijke ceremonie bij te wonen bij de brandweerkazerne, Elkshove 1 in Bergen.

Tijdens de festiviteiten wordt afscheid genomen van het huidige blusvoertuig, de zogenaamde ‘tankautospuit’, waarna het nieuwe voertuig feestelijk wordt onthaald.

De nieuwe 4×4 wagen is geschikt om door duingebied en over het strand te rijden, waardoor er in gemeente Bergen veel effectiever kan worden opgetreden. Het voertuig is onder meer uitgerust met bluskanonnen op de bumper en op het dak. Zo kan er ook rijdend worden geblust.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van het project, van egaliseren tot het aanbrengen van nieuwe vloeren. Jij bent de vakman die de klant een glimlach op het gezicht bezorgt, of je wil […]

...

Meer nieuws