Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Burgemeester Bert Blase bracht vandaag een bezoek aan het echtpaar Ko en Annie Ellermeijer-Kools

door | 28 oktober 2020 | Heerhugowaard

Burgemeester Bert Blase bracht vandaag een bezoek aan het echtpaar Ko en Annie Ellermeijer-Kools, ter gelegenheid van het 70-jarig huwelijk van het stel.

De platina echtelieden werden beiden geboren in Amsterdam. De vonk sloeg over tijdens een dansavond. “Hij bracht me thuis na het dansen en het is nooit meer overgegaan!” Op 28 oktober 1950 traden de twee in het huwelijk in de hoofdstad, inmiddels wonen ze al weer bijna twee decennia in Heerhugowaard.

Vanwege de coronacrisis geen groots feest, maar de kinderen en (achter)kleinkinderen stonden afgelopen zondag (tevens de 93e verjaardag van Ko) als verrassing voor de deur met een draaiorgel.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws