Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Burgemeester Kompier op bezoek bij Horizon Zorgcentrum

door | 13 juli 2020 | Gemeentenieuws, Langedijk, Regio nieuws

Vanwege de versoepelingen kon burgemeester Kompier op bezoek bij Horizon Zorgcentrum. Tijdens de rondleiding raakte ze in gesprek met medewerkers en bewoners die een zware tijd achter de rug hebben.

“Ze slaan zich er goed doorheen”, vertelt activiteitencoördinator Rommy Visser. “U ziet het, ze genieten van een spelletje met elkaar en laten ons steeds weten dat zij nog steeds heel tevreden zijn over de zorg hier.” Een dame op de groep Dorpsakker vult haar: “Het is wel een beetje vreemd als een heleboel dingen niet meer kunnen. Maar ze zorgen hier goed voor ons. Het is hier fijn. Ik ben wel blij dat ik in deze tijd hier ben. Dan ben ik niet alleen.”

De burgemeester sluit het bezoek af met een gesprek met Annelies Koedijk (zorgmanager) en Ingeborg Korthals (directeur). Tijdens de coronacrisis hadden zij samen veel contact. Met respect voor de regels werd door Horizon steeds gezocht naar wat nog wel kon. De burgemeester dacht daarin mee. “Het moet nooit meer worden zoals het toen is geweest,” zijn zij het met elkaar eens.

Ten slotte belooft de burgemeester ook de komende tijd nog nauw contact te houden. “Fijn dat ik hier nu heb kunnen zijn. Respect voor jullie en alle zorgmedewerkers!”

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws