Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Burgemeester maakt statement voor horeca

door | 13 juli 2020 | Langedijk, Regio nieuws

Burgemeester steunt horeca met statement op tafel: ‘Help de horecaondernemers, geniet, maar houd je aan de regels’. Langedijk leeft weer op. Als het weer het toelaat, zien we de gezelligheid terugkeren op de terrassen. We zijn blij dat horecagelegenheden weer open zijn. Het helpt horecaondernemers enorm als iedereen zich aan de regels houdt en aanwijzingen opvolgt. Burgemeester Leontien Kompier van Langedijk steunt de horecaondernemers en overhandigde vandaag een statement voor op tafel aan horecaondernemers in Langedijk.

Elke horecaondernemer begroet je met een glimlach en gaat er vanuit dat iedereen zich tijdens zijn of haar bezoek aan die maatregelen houdt. Dat geldt voor Langedijkers en voor toeristen. We zien dat het vaak goed gaat. Maar zo nu en dan ook echt niet. De horecaondernemers zetten zich in om de maatregelen toe te passen. Het helpt hen enorm als iedereen zich aan de regels houdt en luistert naar de horecaondernemers. Zodat zij gastheer en gastvrouw kunnen zijn en niet als politieagent hoeven optreden. Niets is zo vervelend als dat je je eigen gasten moet aanspreken op laconiek, verkeerd gedrag.

De horecaondernemers hebben de volledige steun van burgemeester Leontien Kompier. Daarom doet zij een oproep aan iedereen: “Help de horecaondernemers, geniet, maar hou afstand en hou je aan de regels!” Om de oproep kracht bij te zetten overhandigde burgemeester Kompier een driehoekige tafelkaart in drie talen aan alle Langedijker horecaondernemers. Kompier: “De tafelkaart helpt gasten te herinneren aan de bijzondere omstandigheden waarin we allemaal zitten. De regels die er zijn, zijn er om ervoor te zorgen dat we stappen vooruit kunnen blijven zetten. En dat we, hier in Langedijk, geen nieuwe uitbraak van het virus krijgen met alle gevolgen die daarbij horen. Met elkaar hebben we de verantwoordelijkheid ons hieraan te houden. Lieve mensen, wees attent, maak van de gastheer geen agent!.”

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws