Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Burgemeester sluit woning aan de Sluis 

door | 23 september 2022 | Gemeentenieuws, Heerhugowaard

Burgemeester Poorter van gemeente Dijk en Waard heeft besloten om, op grond van de Gemeentewet, de woning aan de Sluis tijdelijk te sluiten. Bij de betreffende woning op de Sluis in Heerhugowaard zijn vorige maand en afgelopen dinsdag explosieven afgegaan. Eerder is tijdelijk cameratoezicht geweest bij dit adres. Door de ernstige wanordelijkheden bij de woning ontstaat er gevaar voor de openbare orde.
Burgemeester Poorter: “Het is van groot belang om de veiligheid en rust terug te brengen in de buurt. De woning wordt gesloten voor de veiligheid van de bewoners, omwonenden en bezoekers van de Sluis.” De woning is met ingang van vrijdag 23 september tijdelijk gesloten voor een periode van vier weken en dat betekent dat niemand de woning mag betreden. Na deze periode wordt beoordeeld of verlenging van deze maatregel nodig is.
Vermoedt u crimineel gedrag in uw buurt? U kunt dit melden bij de politie. Het kan ook anoniem via meldmisdaadanoniem.nl of bel 0800-7000.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en...

Meer nieuws