Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Burgemeestersketens van voormalige gemeenten Langedijk en Heerhugowaard overgedragen.

door | 11 januari 2023 | Geen categorie

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Dijk en Waard werden de burgemeestersketens van voormalige gemeenten Langedijk en Heerhugowaard overgedragen.
Ze werden door burgemeester Maarten Poorter overhandigd aan de aan historische verenigingen Stichting Langedijker Verleden en Stichting Den Huygen Dijck. De stichtingen gaan de ketens tentoonstellen. De Langedijker keten krijg binnenkort een plek in het Regthuis in Oudkarspel. De Heerhugowaardse keten is te zien in het Poldermuseum in Heerhugowaard.
Daarnaast sprak de burgemeester zijn nieuwjaarsspeech uit. Daarin sprak hij over de toekomst van Dijk en Waard. Er worden broodnodige woningen gebouwd, is er grote maatschappelijke betrokkenheid en wordt er aandacht gegeven aan de omgeving. De hele speech is terug te lezen op de website van de gemeente.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws