Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Circulair NHN 2023: inspiratie-evenement voor ondernemers

door | 19 januari 2023 | Laatste nieuws, Regio nieuws

Op dinsdag 7 februari vindt tijdens de ‘week van de circulaire economie’ de Circulair NHN 2023 plaats. Dit inspiratie-evenement biedt ondernemers en andere professionals een afwisselend programma vol inspirerende sprekers en concrete vraagstukken en oplossingen rondom duurzaam ondernemen.

Een toekomstbestendige economie is een economie waarin we zuinig omgaan met onze grondstoffen. Circulair ondernemen is de sleutel tot duurzaam succes voor je bedrijf. Maar welke stappen zet je dan? Hoe blijf je relevant, nu en later? Durf te experimenteren, zegt auteur en ‘Chief Exploration Officer’ Kevin Weijers. Houd rekening met de trends die op ons af gaan komen, stelt trendwatcher Farid Tabarki.

In gesprek met pioniers

Hoe krijg je een circulair initiatief gefinancierd? Wat zijn circulaire mythen? En hoe zorg je ervoor dat circulair ondernemen rendabel is? Welke weg hebben de pioniers hebben zij bewandeld? Op welke manier hebben zij het verschil gemaakt? Aan inhoudelijke tafels gaan (praktijk)experts hierover met elkaar – en met het publiek – in gesprek.

Aanmelden

Circulair NHN 2023 wordt gehouden in de TAQA Theater De Vest (Canadaplein 2) tussen 10.10 uur en 17.00 uur. Aanmelden kan via circulair.eventbrite.nl. Daar is ook het programma te vinden.

Het evenement is volledig kosteloos. De inhoudelijke tafelsessies worden live gestreamd en zijn daarna ook terug te kijken via het regionale inspiratieplatform van NHNEXT.

Circulair NHN 2023 maakt deel uit van de week van de circulaire economie en wordt georganiseerd door gemeente Alkmaar, de BUCH-gemeenten, gemeente Hollands-Kroon, gemeente Dijk en Waard, Circulair Westfriesland, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws