Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Clubvoetbaldagen in de zomervakantie weer bij LSVV!

door | 29 januari 2021 | Nieuws, Sport

Ook komende zomervakantie organiseren we, als Corona het toestaat, samen met Clubvoetbaldagen 3 gave voetbaldagen op 18, 19 en 20 augustus. Tijdens dit geweldige voetbalevenement zijn niet alleen de leden van LSVV welkom. Iedereen (jongens en meisjes) van 6 t/m 13 jaar kan meedoen!

Voetbal, vakantie en plezier
De voetbaldagen worden waanzinnig leuk. Zo ga je genieten van uitdagende trainingsvormen, de individuele 7-kamp, het altijd spannende toernooi en de afwisselende animatie. Denk hierbij aan de penaltybokaal of een voetbalquiz met vragen over profspelers. Dit alles zorgt voor de perfecte mix tussen voetbal en plezier.

Inschrijving kan vanaf 1 februari!
Veel voetballers uit de regio Zuid-Scharwoude hebben de afgelopen jaren ontzettend genoten van de voetbaldagen. Laat nu je mailadres achter op https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-lsvv/ en je ontvangt op 1 februari een reminder van ons.

Met sportieve groet,
Team Clubvoetbaldagen LSVV

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws