Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Cool kunst en cultuur zet lokale makers in de spotlights

door | 29 mei 2024 | Cool, Cultuur, Dijk en Waard

Op zaterdag 22 juni vindt de eerste editie van de Dag van de Lokale Makers plaats in Cool kunst en cultuur. Een gratis dag samengesteld door, met én voor lokale makers. Er is plek voor alle kunstdisciplines – van theater, musical, muziek tot zang, dans, beeldende kunst en fotografie. Alle deelnemers gaan deze inspiratiedag samen een voorstelling maken.

Cool kunst en cultuur biedt deelnemers aan de Dag van de lokale makers de kans om hun horizon te verbreden, elkaar te ontmoeten, samen te werken en vooral veel plezier te hebben. De middag staat volledig in het teken van creativiteit en samenwerking. Meld je nu gratis aan en werk onder leiding van Janna de Lathouder aan een gezamenlijke voorstelling op het grote podium van de Rodi Media zaal.

Aanmelden
De Dag van de Lokale Makers is zaterdag 22 juni vanaf 12:30 uur in Cool kunst en cultuur te Heerhugowaard. Aanmelden kan als vereniging en individueel. Deelname is gratis en aanmelden kan tot en met vrijdag 7 juni via www.coolkunstencultuur.nl. Ook de voorstelling, die van 17.15 tot 18.00 uur wordt opgevoerd, is voor iedereen gratis toegankelijk.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws