Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Coolplein Openluchttheater: gratis klassieke muziek en cabaret

door | 24 augustus 2023 | Cool, Cultuur, Dijk en Waard

Op initiatief van Ontdek Dijk en Waard verrijst op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september een intiem openluchttheater op het Coolplein. Geniet van klassieke muziek en lach om aanstormend cabarettalent tijdens Klapstoelkabaret. Het openluchttheater is gratis te bezoeken.

Klassiek op het Coolplein
Op zaterdag 2 september (15:00 uur) zullen de mooiste klassieke klanken over het Coolplein weerklinken. De klassieke concerten organiseert Cool kunst en cultuur in samenwerking met International Holland Music Sessions en met Muziekkring Heerhugowaard. De Muziekkring zal de presentatie op zich nemen. 

Klapstoelkabaret
Op vrijdag 1 september (19:30 uur) warmen Thijs van de Meeberg en Bovenste Knoopje Open de bezoekers alvast op voor het nieuwe seizoen tijdens het Klapstoelkabaret. Plof neer op je zelf meegebrachte klapstoel en zet je lachspieren aan het werk.

Complete avond uit
Met het Coolplein Openluchttheater wil Ontdek Dijk en Waard laten zien wat de gemeente allemaal in huis heeft. Een bezoek aan het gratis buitentheater is perfect te combineren met shoppen in Winkelcentrum Middenwaard. Met het pakken van een terrasje op het Coolplein of een filmpje in Vue.

Meer informatie: www.coolkunstencultuur.nl en www.ontdekdijkenwaard.nl

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws