Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Creatieve facebook’er bedenkt corona-proof sint maarten

door | 19 oktober 2020 | Cultuur, Langedijk, Regio nieuws

Een creatieve facebook ‘er heeft een Corona-proof sint maarten bedacht.
Ze deelt haar facebook bericht in een facebook groep van Langedijk en als snel wordt het bericht ook gedeeld in een facebook groep uit Nieuwe Niedorp. En met succes, er worden vele positieve reacties op gegeven!
Ze schrijft:
“Oproep!!
Over een maand is het sint maarten/11 november. In deze rare tijden kunnen de kinderen wel weer een verzetje gebruiken. Wel moeten wel nadenken hoe we dat covid veilig kunnen organiseren.
Mijn vraag aan alle Langedijkers maak er iets magisch van. Haal alle lichtjes, kaarsjes, lampjes uit de kast en versier je huis, deur en of opgang. Ik beloof als ouder van jonge kinderen je avond te verblijden met verbaasde kinderen en de mooiste gezonge liedjes.
Ik als ouder zal mijn kinderen op afstand houden. Misschien kan je een streep op de grond tekenen (stoepkrijd) en zet de traktatie daar in de buurt. Ik zal beloven als meegaand ouder hier met respect mee om te gaan!”

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws