Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Cursussen voor kinderen & jongeren van start bij Cool!

door | 19 september 2023 | Cool, Dijk en Waard

Na een lange zomervakantie zijn de muziekstudio’s en lokalen van Cool kunst en cultuur weer geopend! Onze docenten staan klaar om leerlingen en cursisten te verwelkomen en te inspireren! Eind september starten weer diverse (creatieve) cursussen voor kinderen & jongeren, waaronder Popkoor Tones, Medialab en Muziek voor kleuters; meld je aan en maak het mee!

Popkoor Tones
Om een mooie toon te zingen doet je hele lijf mee, van je tenen tot het puntje van je hoofd! In Popkoor Tones zing je daarom niet alleen leuke hits, je leert ook alles over ademhaling, houding en uitstraling. Voor je het weet zing je alle leuke hits van Davina Michelle, Maan, Snelle en Suzan & Freek moeiteloos mee! Popkoor Tones (8-18 jaar) start op vrijdag 29 september om 17:00 uur.

Medialab
Ook gaat op vrijdag 29 september de serie Medialab van start. In deze serie van zes workshops maken kinderen van 8 tot 14 jaar kennis met de wereld van beeld & geluid. Ze gaan aan de slag met verschillende technieken en maken onder andere hun eigen tv reclame, podcast en coverfoto’s voor een tijdschrift. De workshops zijn los te reserveren. Maar wanneer je de volledige serie volgt, betaal je een gereduceerd tarief! 

Muziek voor kleuters
Tijdens Muziek met kleuters worden er liedjes en activiteiten aangeboden die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van 4 t/m 6 jaar. In deze serie van zes workshops gaan de kleuters elke keer met een ander thema aan de slag zoals de herfst, Sint Maarten, kerst en het circus. Je kunt je inschrijven voor de hele serie en de workshops zijn ook los te reserveren. Muziek voor kleuters (4-6 jaar) start op maandag 9 oktober om 15:30 uur.

Inschrijven
Cool kunst en cultuur biedt naast deze en vele andere cursussen ook instrumentale lessen aan. Van gitaar tot dwarsfluit, van saxofoon tot keyboard. Inschrijven is het hele jaar door mogelijk. Kijk voor meer informatie en het inschrijven op www.coolkunstencultuur.nl/educatie.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van het project, van egaliseren tot het aanbrengen van nieuwe vloeren. Jij bent de vakman die de klant een glimlach op het gezicht bezorgt, of je wil […]

...

Meer nieuws