Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

De Catside Story Première nieuwe musical Blijmond 10 en 11 oktober Cool theater Heerhugowaard

door | 23 september 2020 | Cultuur, Nieuws, Regio nieuws

De Catside story is een klassiek liefdes verhaal spelend in de kattenwereld. Een verhaal in de trend van Romeo en Julia en de Westside Story, maar wel met een happy end. Banjer, de leider van de straatkatten wordt verliefd op Shiva, een bloedmooie huiskat. Kan dat wel? Mag dat wel? Rangen en standen, Jaloezie en intriges…. De Catside Story biedt u een blik in een kattenwereld, vol met mooie dansende en zingende katten. Mooie choreografieën en prachtige liedjes zorgen er voor dat de 1,5 uur durende musical zo voorbij is.
Het is alweer de 12e musical van schrijversduo Charis en Erik de Ruijter, waarbij Charis steevast tekent voor script, regie en choreografie en Erik voor de muziek.
Musicalschool Blijmond uit Beverwijk produceert sinds 2012 elk jaar een nieuwe musical en de merendeels jonge ploeg is sinds die tijd enorm gegroeid.
De hoofdrollen worden gespeeld door Sven de Wilde (Banjer) en Josephine de Ruijter (Shiva), twee zeer grote talenten die elkaar hebben leren kennen op de dansopleiding van het Koninklijk Conservatorium in den Haag.
Het was de bedoeling om na een aantal maatschappelijk geëngageerde musicals deze keer een heel licht en ontspannend stuk te maken. Dat is ondanks alle beperkingen prima gelukt.
Vreemd genoeg echter laat juist deze lichtheid ons in deze Corona tijd in verwarring achter.
De Catside Story toont ons namelijk hoe mooi en vrij het leven kort geleden nog was.
Première: Jeugdmusical De Catside Story
Groep: Musical-Dansschool Blijmond uit Beverwijk
Plaats: Cool Theater Heerhugowaard
Adres: Coolplein 1, Heerhugowaard
Datum: 10 okt 19.30 / 11 okt 15 uur
Prijs: € 15
Script, regie, choreografie : Charis de Ruijter
Muziek: Erik de Ruijter e.v.a.
Info: Erik de Ruijter 0638508718, platohond@gmail.com
Sponsor: De Bazaar, Beverwijk

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws