Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

De Hartjesfabriek in actie: Hart met ballen!

door | 2 december 2020 | Nieuws, Regio nieuws

Wat hebben harten met ballen te maken? In het geval van Angela Meijer, de eigenaresse van De Hartjesfabriek in Zuid-Scharwoude, een heleboel. Angela doneert namelijk een voetbal aan de kinderen in de dorpen in Indonesië bij aanschaf van een groot decoratie hart in haar webshop.

Dit idee ontstond in oktober 2019 toen ze met haar schoonfamilie op de Indonesische eilanden Flores en Adonara was. De kinderen in de dorpen waar zij kwamen waren vaak aan het voetballen. Als je daar als kinderen samen wil spelen zijn er helaas niet veel middelen beschikbaar. Maar voor een potje voetbal heb je alleen… juist, een voetbal nodig! En zo is het zaadje voor deze actie geplant…

Voetbal als een rode draad in het leven
Angela vertelt: “De ballen waar ze mee speelden kun je nauwelijks nog een bal noemen. Mijn zoon (15 jaar) voetbalt al sinds hij kan lopen. Zijn hele leven (en daardoor ook dat van ons) staat in het teken van voetbal. Bij ons liggen er dus altijd ballen in en rondom huis. Toen ik naar die kinderen keek, die met heel veel plezier speelden met een kapotte bal, nam ik mij voor er persoonlijk voor te zorgen dat de kinderen daar goede ballen krijgen. Genoeg ballen om een fatsoenlijk balspelletje te kunnen spelen met elkaar!”

Persoonlijke missie: zoveel mogelijk hartjes de wereld in!
Aangezien het haar missie is om zoveel mogelijk hartjes (cadeautjes) over de wereld te verspreiden heeft ze dit nu gekoppeld aan het kopen van ballen voor deze kinderen in de verschillende dorpen in Indonesië. Voor elk groot GROOT HART van leer of in een leuke gekleurde print doneert De Hartjesfabriek één bal voor dit mooie doel!

Samenwerking met Stichting Cinta Adonara
We werken samen met de stichting Cinta Adonara. Deze stichting is een al bestaande stichting die is opgericht door mijn schoonouders. Zo zitten we dichtbij het spreekwoordelijke vuur. Het geld dat via deze actie van De Hartjesfabriek binnenkomt gaat voor 100% naar de aanschaf van de ballen.

Share the gift of giving: Deel en verspreid deze actie!
Het doel is om in de maand december minimaal 100 ballen te kunnen doneren! Help je mee dit doel te realiseren? Koop dan een mooi groot hart bij De Hartjesfabriek en deel deze actie op Facebook en Instagram, met vrienden & familie. Uiteraard kunnen wij een GROOT hart bezorgen bij iedereen die jou lief is! Een groot hart is 50 cm en is te bestellen vanaf € 24,95.

❤️  De Hartjesfabriek – met liefde gemaakt, met liefde

gegeven! ❤️

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws