Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

De nieuwe Mega Mindy, Lotte Stevens, krijgt een nieuwe Mega Toby: Tuur Roels!

door | 18 november 2021 | Evenementen, Theater overzicht

Tuur Roels is gekozen tot nieuwe Mega Toby. Na verschillende auditierondes bij Studio 100 in Schelle en zal hij de rol van superheld Mega Toby vanaf nu op zich nemen. Tuur is bekend geworden doordat hij tot Mister Belgium 2010 en de Belgische Coca Cola Light man werd benoemd. Samen met Lotte Stevens zal Tuur vanaf maart 2022 schitteren in de show Mega Mindy en de stemmendief, in verschillende Nederlandse theaters.

Tuur Roels: “Ik hou ervan om de fantasie van kinderen te prikkelen, dat ik dit nu als Mega Toby kan doen vind ik geweldig! Hopelijk kunnen we samen veel boeven vangen!”

Lotte Stevens (Mega Mindy): “Sinds kort mag ik in de huid kruipen van Mega Mindy, een hele eer! En nu is er dus ook een nieuwe Mega Toby. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Tuur in de nieuwe Mega Mindy Show te spelen.”

Mega Mindy en de stemmendief.

De Mega Mindy theatershow is een voorstelling voor het hele gezin met veel bekende hits, zoals: Tijd voor Mega Mindy. De mega populaire superheldin komt weer voor een moeilijke opgave te staan, maar ze zet alles op alles om het recht te laten zegevieren. Daarbij krijgt ze uiteraard hulp van haar goede vriend Mega Toby. Maar ook van haar fans in de zaal vraagt Mega Mindy hulp. De mini Mega Mindy’s en mini Mega Toby’s zijn in deze voorstelling onmisbaar om het verhaal tot een goed einde te brengen. Na afloop is er een meet & greet.

De show zal vanaf maart 2022 te zien zijn in meerdere theaters in Nederland.

Tickets en info: 

https://studio100.com/nl/nl/algemeen/shows/mega-mindy-show

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws