Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

De Roode Leeuw Eten & Drinken.

door | 12 september 2020 | Cultuur, Langedijk, Nieuws

Vanaf 1 oktober gaan we starten met het nieuwe concept in De Roode Leeuw. We zullen dan een uitgebreide menukaart met vlees, vis en vegetarische gerechten gaan presenteren. Onze gerechten zullen met liefde bereid worden door 2 nieuwe koks en uiteraard zijn ze weer goed te combineren met de nieuwe wijnen en speciaal bieren. U kunt van woensdag tot en met zondag komen dineren, de keuken is dan vanaf 17.00 uur geopend.

Op vrijdag avond hebben we live muziek van Singer Songwriters en op zaterdag avond een dj waardoor u na het diner nog lekker kunt nagenieten van een drankje en fijne muziek.

Op zaterdag en zondag bent u vanaf 11.30 uur welkom om gezellig te komen lunchen.

De openingstijden van De Roode Leeuw zullen dan op dinsdag 19.00 uur worden, woensdag tot vrijdag 17.00 uur en op zaterdag en zondag zijn we vanaf 11.30 uur geopend.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws