Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

De VIP-KAART van de VriendenLoterij biedt gratis toegang tot Museum BroekerVeiling!

door | 6 december 2023 | Broek op Langedijk, Dijk en Waard

De VIP-KAART van de VriendenLoterij biedt gratis toegang tot Museum BroekerVeiling!

Vanaf vandaag kunnen houders van de VIP-KAART van de VriendenLoterij kosteloos genieten van een bezoek aan Museum BroekerVeiling. De eerste 100 bezoekers met deze kaart krijgen bovendien gratis koffie met wat lekkers!

Alle deelnemers van de VriendenLoterij hebben nu met hun VIP-KAART gratis toegang tot 150 musea in Nederland, waaronder Museum BroekerVeiling. Met de kaart kunnen bezoekers het museum verkennen, inclusief de rondvaart door het Duizendeilanden Rijk en de demonstratieveiling. Toegang is geldig voor één persoon per VIP-KAART.

Ron Karels, directeur van Museum BroekerVeiling, zegt: “Het is een enorme eer om als museum toegelaten te worden tot de selectie van musea die VIP-KAARTen mogen accepteren. We zijn nu gratis toegankelijk voor zo’n miljoen kaarthouders! Dit is een aanzienlijke stimulans om meer bezoekers kennis te laten maken met ons museum.”

Gratis koffie met lekkers
Om de toelating van de VIP-KAART te vieren, ontvangen de eerste 100 bezoekers met een VIP-KAART een gratis kopje koffie of thee met wat lekkers. Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 10.00 tot 17.00 uur. Raadpleeg de website voor aangepaste openingstijden tijdens de Kerstvakantie.

VriendenLoterij
De VriendenLoterij viert en ondersteunt wat het leven mooi maakt, zoals musea, monumenten, en lokale sportverenigingen. Dankzij de steun van de deelnemers kan de loterij organisaties ondersteunen die zich inzetten voor het behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen.

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat direct naar een eigen gekozen club, vereniging, of stichting. Dit kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Ook lokale clubs en verenigingen die de deelnemer een warm hart toedraagt komen in aanmerking.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws