Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Deze week is viaerwin.nl  “voor al uw hulpmiddelen” bedrijf van de week bij dijkenwaardnieuws.nl

door | 28 september 2020 | Geen categorie

Deze week is Viaerwin.nl  “voor al uw hulpmiddelen” bedrijf van de week bij dijkenwaardnieuws.nl

Speciaal voor dijkenwaardnieuws.nl heeft Erwin van Viaerwin.nl zijn deuren geopend om ons zeer vriendelijk en gastvrij te ontvangen. Onder genot van een kopje koffie vertelt Erwin over het reilen en zeilen van zijn bedrijf. In 2003 is Erwin begonnen in deze branche “voor al uw hulpmiddelen”. Zowel binnen als buiten is er een ruime sortering van sta-op stoelen, rolstoelen, rolators, duo-fietsen, driewielers enz enz.

Ook Erwin heeft veel hinder gehad door de corona. Omdat de reparaties hoofdzakelijk op locatie worden gedaan, maar de verzorgingstehuizen op slot waren, lag dit allemaal stil. Gelukkig voor beide partijen, de mensen die afhankelijk zijn en voor Erwin, mag dit alles weer.

Alle hulpmiddelen worden naar de wens van de klant aangepast en thuis afgeleverd. Sta-op stoelen worden geheel naar uw wens en smaak van kleur aangepast geleverd. Trapliften worden ingemeten en gemonteerd. Ook voor scootmobielen ben u hier aan het goede adres! Hij heeft er verschillende staan op de Hornweg met accu’s en oplader en géén extra verborgen kosten!!. Wilt u een test rondje doen? Even een belletje en het wordt geregeld.

Voor alle hulpmiddelen kunt bij Erwin terecht. Van scootmobielen tot aan aangepaste wasknijpers ( ja u leest het goed). Lichtgewicht rolstoel (12kg) voorzien van joystick en makkelijk opvouwbaar.

Heeft u problemen met de accu’s of een lekke band met uw rolstoel of rollator? U kunt zelfs ook       ’s avonds bij Erwin terecht. Service staat hoog in het vaandel!!

Alle hulpmiddelen zijn te koop maar ook te huur. Krijgt u logés die een hulpmiddel nodig hebben, dan kunt u dat ook voor bv. een weekend huren.

Belangrijk is dat de klant tevreden is! De allerbeste reclame die er is, is de mond op mond reclame!

Leveringen worden door het hele land gedaan, zelfs tot over de grens!

Maak snel een afspraak en kijk wat er aan hulpmiddelen aanwezig zijn om het u zo aangenaam mogelijk te maken zodat u er weer lekker op uit kunt gaan.

Neem contact op of bezoek de website voor meer informatie.

www.viaerwin.nl  Hornweg 40 Broek op Langedijk.  Tel. 06 373 241 39

Wij zijn open op afspraak.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws