Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Doet en Ontmoet in Wijkcentrum De Zon: Vier de herfst!

door | 28 september 2023 | Dijk en Waard, Gemeentenieuws

Wijkcentrum De Zon nodigt alle buurtbewoners en geïnteresseerden uit voor een gezellige bijeenkomst van “Doet en Ontmoet” op woensdagochtend 4 oktober aan Brandpunt 1 in Heerhugowaard.

Deze keer staat Doet en Ontmoet volledig in het teken van de herfst en deelnemers worden aangemoedigd hun creativiteit de vrije loop te laten. Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon zin hebt in een informeel samenzijn, er is voor ieder wat wils. Voor diegenen die liever geen knutselwerkjes maken, staat er een selectie aan bordspellen klaar om gespeeld te worden, of je kunt simpelweg genieten van een praatje met andere buurtbewoners.

Je bent welkom van 10:00 uur tot 11.30 uur, de vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn voor koffie en thee. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij Doet en Ontmoet in wijkcentrum De Zon of op een andere locatie in Heerhugowaard, neem dan contact op met Chantal Gonggrijp en Monica Reisser van Wonen Plus Welzijn Dijk en Waard. Je kunt contact met hen opnemen via e-mail: dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl of telefonisch op 072-571 71 70.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws