Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Drie mannen aangehouden voor inbraak

door | 1 februari 2022 | 112 Politie, Noord-Holland

Nieuw-Vennep – De politie heeft maandagmiddag drie verdachten aangehouden na een inbraak in een woning aan de Lichterstraat in Nieuw-Vennep. Twee 29-jarige Amsterdammers en een 31-jarige Alkmaarder zijn meegenomen naar het politiebureau en zitten nog vast. Hun betrokkenheid wordt verder onderzocht.

Maandag rond 14:00 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke woninginbraak. Een aantal mannen zouden bij de woning zijn vertrokken. Na onderzoek bleek inderdaad sprake te zijn van een woninginbraak, waarbij verschillende spullen ontvreemd waren. De politie startte direct een zoekactie en wist de mogelijke inbrekers te achterhalen in een auto op de A4. Het voertuig werd door agenten op een veilige plek gestopt en de drie inzittenden werden aangehouden. In de auto werd gereedschap gevonden dat gebruikt kan worden om in te breken en werden goederen aangetroffen die mogelijk afkomstig zijn van diefstal.

Het onderzoek naar de woninginbraak wordt voortgezet. Daarvoor zoekt de politie ook nog getuigen en/of camerabeelden. Heeft u rond 14:00 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Lichterstraat of heeft u een camera in de buurt en beelden van mogelijke verdachten? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws