Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Druk bezochte bijeenkomst Kermisterrein

door | 26 september 2023 | Dijk en Waard, Gemeentenieuws

Kermis Zuid-Scharwoude, dat leeft in de Langedijker dorpskernen! Dat bleek toen gisteravond niet alleen omwonenden van het dorpsfeest, maar ook een groot aantal andere belangstellenden hun stem lieten horen in museum BroekerVeiling. 
De gemeente Dijk en Waard organiseert deze bijeenkomsten om samen met de bewoners af te stemmen hoe we onze evenementen voor iedereen levendig én leefbaar kunnen houden. De resultaten worden later vastgelegd in een locatieprofiel, zodat voor iedereen – van organisatie tot bezoeker – duidelijk is wat de regels en afspraken zijn.
Ook over het IJsbaanterrein ’t Kruis en de Speelweide Noord-Scharwoude wordt zo’n bewonersbijeenkomst gehouden. Kijk voor data en locaties op:

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws