Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Eigenaren van gestolen katalysatoren (Volvo) gezocht

door | 29 maart 2022 | 112 Politie

Heerhugowaard – De politie heeft na een melding van een verdachte situatie afgelopen nacht twee mannen aangehouden. Bij deze mannen werden 4 katalysatoren aangetroffen, afkomstig van Volvo’s. De politie vraagt eigenaren van Volvo’s die hun katalysator missen, om contact op te nemen met de politie in Heerhugowaard. Dat kan via tel.nr. 0900-8844.

Rond 00.25 uur werd bij de politie gemeld dat twee mannen op een terrein aan de Marconistraat liepen die daar niets te zoeken hadden en zich verdacht ophielden. De politie is ter plaatse gegaan en trof op de Kelvinstraat twee mannen aan, die aan het opgegeven signalement voldeden. Zij bleken in bezit te zijn van een auto waarin 4 katalysatoren lagen die meer dan vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De twee verdachten, Roemenen in de leeftijd van 25 en 22 jaar, bleken inbrekerswerktuig bij zich te hebben. Beide mannen zijn ingesloten voor nader onderzoek en worden verdacht van diefstal in vereniging.

De politie is nog op zoek naar eigenaren van een Volvo die hun katalysator missen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Heerhugowaard. Als hun auto’s nog niet zijn gerepareerd, kan gecontroleerd worden of hun katalysator erbij zit.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws