Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Erik Scherder laat je hersens kraken!

door | 1 maart 2023 | Cool, Cultuur, Dijk en Waard

Erik Scherder weet alles van het brein, zo ook van het muzikale brein van Cor Bakker. Hoe zit het brein van zo’n componist als Cor in elkaar? In ‘Scherder zoekt verder’ zien hoe het brein van Cor werkt en wat zijn muzikale brein zo bijzonder maakt. Je ziet Erik en Cor op zondagmiddag 2 april bij Cool kunst en cultuur.

Alles voor de wetenschap!
Cor Bakker heeft een indrukwekkend en veelbewogen muzikaal leven. Hoe komt het dat Cor zo muzikaal is? Kan improviseren? Hoe onthoudt hij al die muziekstukken? Wat heeft muziek voor hem betekend in moeilijke en gelukkige periodes in zijn leven? Erik Scherder laat je zien op welke manier de hersenen van Cor hierbij betrokken zijn. Nooit eerder keken we zo diep in het muzikale brein van Cor Bakker.

Over Scherder
Professor Dr. Erik Scherder is een hoogleraar neuropsychologie en weet dus alles van het brein. Ook werkt hij als wetenschapper bij de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zijn kennis deelt hij graag met de rest van de wereld, zo is Scherder vaak te zien op de televisie met verschillende masterclasses. Kortom, een echte hersenkraker die Scherder!

Meer informatie & reserveren
Scherder zoekt verder zie je op zondag 2 april om 14:30 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws