Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Erwin Tump wordt trainer bij BOL

door | 10 februari 2020 | Sport

Het bestuur van BOL heeft vrij snel in de, voor het komende seizoen ontstane, vacature van hoofdtrainer selectie kunnen voorzien, door overeenstemming te bereiken met Erwin Tump.

De uit Koog aan de Zaan komende trainer (33) gaat het volgende seizoen bij BOL aan de slag.
Tump heeft in het verleden o.a. meerdere jeugdteams op divisieniveau onder zijn hoede gehad en is dit jaar trainer bij de Ajax-vrouwen, de top van het vrouwenvoetbal. Daarnaast is Tump momenteel docent voetbaltechnische zaken bij de KNVB. Volgend seizoen zal Tump zijn functie als assistent-trainer van de vrouwen van Ajax combineren met het trainerschap bij BOL.
Het bestuur is verheugd dat het Tump vast heeft kunnen leggen en heeft er vertrouwen in dat onder zijn leiding de selectie ook volgend jaar optimaal zal kunnen presteren.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws