Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

FG-Groep voor drie jaar hoofdsponsor van FC Marlène

door | 30 maart 2023 | Dijk en Waard, Sport

FG-Groep, bekend van de formules Sanisale en Keukensale, is de komende drie jaar hoofdsponsor van zaalvoetbalclub FC Marlène uit Heerhugowaard. Het eveneens in de Noord-Hollandse plaats gevestigde bedrijf prijkt vanaf het aankomend seizoen 2023-2024 op het shirt van de drievoudig landskampioen in de zaal.

Een belangrijk onderdeel van de samenwerking tussen FG-Groep en FC Marlène is het geven van clinics aan jongeren. De zaalvoetbalclub heeft als enige in Nederland een volwaardige prestatieve jeugdopleiding voor zowel jongens als meiden en zet zich al jaren in voor de promotie van de sport onder kinderen.

Jongeren in beweging

Pieter Sopar, mede-eigenaar en directeur van FG-Groep, is blij met de samenwerking. “Als FG-Groep sponsoren we met onze zes formules, waaronder Sanisale, Keukensale en Sanidump, al tientallen sportclubs in Nederland. Dat we nu een overeenkomst hebben gesloten met een Heerhugowaardse club waar de jeugd een belangrijke rol speelt, verheugt ons. We kijken ernaar uit samen clinics te organiseren en jongeren in aanraking te brengen met deze fantastische sport.”

Volgens vicevoorzitter van FC Marlène Bob Kool helpt de steun van FG-Groep om de komende jaren zowel de maatschappelijke als sportieve doelstellingen te realiseren. “We zijn blij te gaan samenwerken met een toonaangevend bedrijf uit de regio. Met de support van FG-Groep hopen we zowel met de mannen als vrouwen boven in de Eredivisie mee te doen. Daarnaast gaan we veel clinics en evenementen organiseren om nog meer jongeren in beweging te brengen en te laten kennismaken met zaalvoetbal.”

Over FG-Groep
FG-Groep is de gemeenschappelijke noemer voor een ambitieuze groep bedrijven in onder meer de sanitair- en keukenbranche. Naast succesformules Sanisale, Keukensale en Sanidump maken Küchendump, Keukenstunter en Sanistunter onderdeel uit van het moederbedrijf. Het franchisebedrijf bestaat uit bijna 150 vestigingen in Nederland, België en op Curaçao. Daarnaast heeft FG-Groep een vastgoedtak en een evenemententak. Het bedrijf is sinds oktober 2020 gevestigd in de voormalige poptempel van Heerhugowaard op het strand van Luna.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws