Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Frisse Wind Marketing

door | 3 december 2020 | Kerst

Marketingadvies voor ZZP’ers en MKB’ers. Schakel ons in en krijg meer wind in je zeilen!

Heb jij als ZZP’er, startende ondernemer of MKB’er je social media en marketing nog niet geoptimaliseerd omdat je er niet genoeg kennis van hebt? Of omdat je er gewoonweg nog niet echt  goed voor bent gaan zitten? Lees dan snel verder!

Ondernemers hebben vaak veel ideeën, maar te weinig tijd om ze uit te voeren. Met Frisse Wind Marketing neem ik je dit graag uit handen. Ik luister naar je wensen en laat mijn creativiteit en kennis op de ideeën los. Dit resulteert in toepasbare tips en tricks en een duidelijke route richting het gewenste resultaat. Bijvoorbeeld beter zichtbaar zijn op internet of je conversie verbeteren. Zie je ook tegen het stukje uitvoering op? Dan neem ik ook dat traject graag uit handen. Zo kun jij gewoon doen waar jij goed in bent: ondernemen!

Met Frisse Wind Marketing haal je een zelfstandige marketingspecialist in huis. Een professional met actuele kennis van o.a. online marketing. Ik vertel je graag meer over wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen. Geen gebakken lucht, maar een bruikbare bries die er voor zorgt dat jouw dromen doorvertaald worden naar haalbare resultaten.

Heb jij behoefte aan wat frisse lucht? Neem eens vrijblijvend contact op! Dan kunnen we samen sparren over de mogelijkheden om meer wind in je zeilen te krijgen.

Waarvoor schakel je Frisse Wind Marketing in?

  • Advies over online- en offline marketing
  • Logo-/huisstijladvies en ontwikkeling
  • Aanmaken en onderhouden van social media kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube)
  • Vergroten van je online zichtbaarheid
  • Website ontwikkeling & website beheer
  • Het uitwerken en uitvoeren van marketing ideeën die je hebt, maar waar je nooit aan toekomt..

 

Meer informatie vind je op www.frissewindmarketing.nl of bel naar Annemarie op 06-14382466.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws