Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Ga jij ook jou club sponseren?

door | 19 augustus 2020 | Heerhugowaard, Langedijk, Regio nieuws, Sport

DEEN Supermarkten is vanaf 16 augustus de sponsoractie voor lokale sportverenigingen gestart. Drie weken lang krijgen de klanten bij besteding van € 10 en bij aankoop van bepaalde actieproducten een sponsormunt.

€ 400.000 voor de verenigingen

Bij DEEN vinden we het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij ons kunt doen, maar ook dat we ons steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van onze filialen. Daarom sponsoren we graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Door de coronacrisis merken wij dat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom hebben wij besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren. Het belooft wederom een mooie actie te worden waarbij € 400.000,- ten goede komt aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van onze winkels. De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september.

Hoe werkt de Sponsor Actie?

Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Doneer je munt aan uw favoriete vereniging. Hoe meer munten de vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. Zo steunen wij samen de verenigingen!

BROEK OP LANGEDIJK STG Geestmerambacht
BROEK OP LANGEDIJK Volleybal Vereniging Relay
BROEK OP LANGEDIJK TC Sint Pancras
BROEK OP LANGEDIJK S.V. Vrone
BROEK OP LANGEDIJK IJsclub Sint Pancras

NOORD-SCHARWOUDE EBI-Sports
NOORD-SCHARWOUDE Caecilia Muziektheater
NOORD-SCHARWOUDE R.K. Gymvereniging DVV
NOORD-SCHARWOUDE Handbalvereniging Lacom ’91
NOORD-SCHARWOUDE Tennisvereniging TV Tulp Oudkarspel

ZUID-SCHARWOUDE LSVV
ZUID-SCHARWOUDE T.C. Langedijk
ZUID-SCHARWOUDE Tafeltennisvereniging Spirit
ZUID-SCHARWOUDE S.V. D.T.S.

HEERHUGOWAARD Handbalvereniging Tornado
HEERHUGOWAARD Reddingsbrigade Heerhugowaard
HEERHUGOWAARD KV Apollo
HEERHUGOWAARD SiU Heerhugowaard
HEERHUGOWAARD Atletiek en Recreatiesport Vereniging Hera

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws