Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Gemeente Dijk en Waard biedt nieuwe carrièremogelijkheden met lancering van wervingssite

door | 30 mei 2023 | Dijk en Waard, Gemeentenieuws

Gemeente Dijk en Waard heeft hun hun nieuwe wervingssite, Werken Bij Dijk en Waard, gelanceerd. Met deze website presenteert de gemeente zichzelf als een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever, waar geïnteresseerden nu gemakkelijk de vacatures bij de gemeente kunnen vinden en meer te weten kunnen komen over de gemeentelijke organisatie. Bij de nieuwe site hoort ook een nieuw beeldmerk.

De gemeente Dijk en Waard biedt volop carrièremogelijkheden aan ambitieuze professionals. In de afgelopen maanden zijn er al tal van vacatures succesvol ingevuld, en ook in de nabije toekomst is de gemeente nog op zoek naar nieuw talent. De fusie van de gemeente Langedijk en Heerhugowaard tot Dijk en Waard in 2022 heeft geleid tot een aanzienlijke toename van nieuwe functies binnen de organisatie. Bovendien spelen de vergrijzing en de groeiende verantwoordelijkheden van de gemeente een rol bij de vele beschikbare vacatures.

Carrièremogelijkheden

Met de lancering van Werken Bij Dijk en Waard is de gemeente Dijk en Waard nu nog toegankelijker voor geïnteresseerde kandidaten. Via de website www.werkenbijdijkenwaard.nl kunnen zij alle benodigde informatie vinden over de gemeentelijke organisatie en direct de beschikbare vacatures inzien. Of je nu een ervaren professional bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, of een ambitieuze starter op de arbeidsmarkt, Werken Bij Dijk en Waard biedt een scala aan mogelijkheden om jouw carrière vorm te geven.

Nieuw talent welkom

“Met de lancering van onze wervingssite, Werken Bij Dijk en Waard, willen we laten zien dat Dijk en Waard een aantrekkelijke werkgever is die volop kansen biedt,” aldus HR adviseur Robert Wijk. “We zijn verheugd om nieuwe talenten te verwelkomen en samen te werken aan de verdere ontwikkeling van onze jonge gemeente.”

Jij EN Dijk en Waard

In werken bij Dijk en Waard komt het beste van twee werelden samen. De samenvoeging van de twee gemeenten moet leiden tot iets beters. Dat is ook het uitgangspunt van het beeldmerk wat bij de nieuwe site hoort. Dat uit zich in EN-combinaties waarin schijnbare tegenstellingen die samenkomen. Bijvoorbeeld “werk EN privé in balans” of “werken aan jezelf EN aan een mooie gemeente”.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws