Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Geschiedenis leeft op basisschool de Hasselbraam

door | 9 oktober 2020 | Cultuur, Heerhugowaard, Nieuws

Op basisschool de Hasselbraam in Heerhugowaard zijn de kinderen de afgelopen weken bezig geweest met een ‘geschiedenis’ project. Hierbij zijn diverse thema’s van de tijdlijn de revue gepasseerd.

Het project paste natuurlijk mooi bij het thema van de Kinderboekenweek “En toen… “. Vrijdag was de afsluiting: de kinderen liepen door een heuse kasteelpoort, gemaakt door de onderbouw, de school binnen en mochten later op de dag op het podium vertellen wat ze in de klas hebben geleerd en gemaakt.

Helaas konden de ouders vanwege Corona niet in de klassen kijken. Daarom zijn ze op de hoogte gehouden via de social media van de school en is er van het thema een filmpje gemaakt die de ouders hebben ontvangen.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws